Hvem er vi?

Hvor er vi?

Lykkelige Dager er en cafe som ligger midt i gågata på Lillehammer. Vårt fokus er på hjemmelagde, sunne og delikate retter med rask levering. Vi lager alt selv på morgenen eller dagen før, og serverer det fra vår disk. Vi er ekstra glad i økologisk og biodynamisk, og får varer fra blant annet Holte Gård, Grøstad Gris og Alm Østre. Har du knapt med tid, kan du forhåndsbestille på 97 95 90 25 Alt på menyen kan bestilles some take-away.

Å sitte på Lykkelige Dager er som å sitte midt i Gågata. Med store glassvinduer kan man følge med på alt som skjer. Har du små barn kan du følge med fra caféen mens de kjører trehjulssykkel utenfor. I tillegg til å være café ønsker vi å tilby lokalene og uteplassen vår til selskaper. Firmafest, barnebursdag, julebord, konfirmasjon, bryllup og jubileum arrangerer vi gjerne. Er det store lag, samarbeider vi med Galleri Zink. Vi ordner mat og drikke, men kan også bistå med storskjerm ute, underholdning, dekorasjoner, teknisk utstyr og partyeffekter. Ta en titt på tilbudene våre.

I hjertet av Lillehammer Sentrum, i den populære Gågata, ligger Sigrid Undsets Plass. Her ligger caféen vår; et lite glasshus ved navn Lykkelige Dager. Navnet er gitt etter en bok skrevet at Sigrid Undset under hennes opphold i USA i krigsårene. Omringet av gode naboer, flotte butikker og andre koselige cafeer trives vi veldig godt på Sigrid Undsets Plass.

Åpningstider

Hverdager: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 16:00
Søndag: Stengt

Kontakt oss

Lykkelige Dager: 92 13 26 82
Sige: 97 95 90 25
E-post: post@lykkeligedager.no