SUNT, DELIKAT OG HJEMMELAGET

Seasonal menues

Om oss

Lykkelige Dager er en økologisk cafe som ligger på Sigrid Undsets Plass, midt i gågata på Lillehammer. Vårt fokus er hjemmelagde, sunne og delikate retter med rask levering. Vi åpner 07.30 på hverdager og ønsker alle velkommen til frokost, kaffe, ferske aviser eller kanskje et lite frokostmøte. Har du det travelt passer det kanskje bedre med en take-away kaffe.

Det meste av maten vår serverer vi fra salatdisken vår som vi tilbereder på morgenen. Vi tilbyr også sunne og smakfulle supper med varer fra lokale og økologiske gårder. Vi skjønner at ikke lunsjpausen er lang, og man skal slippe å vente for lenge på maten. Ring gjerne og forhåndsbestill (telefon 97 95 90 25), enten det er til å nyte på caféen eller til å ta med på kontoret. Vi tilbyr også økologisk kaffe og te, samt hjemmelaget rawfood sjokoladekake med kokos og chiafrø.

Bestill gjerne matleveranse til større grupper eller be om en bedriftsavtale.

Ta en titt på menyen vår for å se hva vi tilbyr, eller ta turen innom!

Våre lokaler passer ypperlig til selskaper. Ring Sige på 97 95 90 25 for tilbud.

Kundeutsagn

Fantastisk service og fleksibilitet når vi cateret mat. I tillegg til god mat selvfølgelig. Vi gjør det igjen

May Kunz

Nydelig sted med fantastisk gode, spennende og velsmakende retter Sige og hennes medarbeidere KAN service og man blir rett og slett lykkelig av å være der

Kristine Sveum

Kjempefint grønt miljø og uteplass med sykler for barn. Lekker mat, super kvalitet! Spesiellt den marokkanske kyllingsalaten, det hjemmebagte palæobrødet og den lækre friskpressa eplejuicen!

Karin Oinonen Buch

Åpningstider

Hverdager: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 16:00
Søndag: Stengt

Kontakt oss

Lykkelige Dager: 92 13 26 82
Sige: 97 95 90 25
E-post: post@lykkeligedager.no